ÁLLÁSpont

Az álláskereséssel, a munkaerőpiaci történésekkel kapcsolatos hírek, vélemények, bejegyzések otthona. Ha állást keres a Dunántúlon, kattintson a www.megyeimunka.hu oldalra.

Aktuális állásajánlataink


ONLINE ÜZLETÁG-IGAZGATÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/

VIP ÜGYFÉLMENEDZSER
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


KIEMELT KAPCSOLATTARTÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


REGIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


PROJEKTTECHNIKUS
/mérnök, műszaki, logisztika kategória/


SZÁMVITELI CSOPORTVEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


SZERVIZ (RENDSZER) MÉRNÖK
mérnök, műszaki, logisztika kategória/


KONTROLLER
/egyéb kategória/


TERÜLETI KÉPVISELŐ
/kereskedelem, értékesítés kategória/


KERESKEDELMI MUNKATÁRS
/kereskedelem, értékesítés kategória/

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.04.03. 10:51 MegyeiMunka

Áprilisi tréfa?

Április elseje régóta a tréfáról, a vidámságról, a mások ugratásáról híres. Nincs is ezzel probléma mindaddig, amíg nem okozunk a megviccelt fél számára valamilyen kárt. Legyen az anyagi vagy csak pusztán erkölcsi hátrány. Hiszen a tréfa csak addig mulatságos mindkét fél részére, amíg valóban lehet a dolgon nevetni...

Április elsején a megyeimunka.hu oldal értesítést kapott a Google-től, miszerint "támadás" érte a weblapot, aminek következtében fennáll a vírusterjesztés veszélye. Ezért a honlap megnevezése alá pillanatokon belül felkerült "Az oldal káros lehet a számítógépe számára" felirat. Kellemesnek éppen nem nevezhető az az érzés, amit stábunk lelkes tagjai éreztek, hiszen nem kevés munkával - tulajdonképpen a saját anyagi hátterünkből - tartjuk fenn a lapot azok számára, akiknek szüksége van a mai nagyon nehéz helyzetben a segítségre.

Bízom abban, hogy a világban valahol, ahol az a kedvesnek éppen nem nevezhető, magát biztosan számítógép zseninek tartó ember él, most nagy az öröm. Durrognak a pezsgős dugók, csendülnek a poharak a koccintásoktól. Hiszen nagy nap lehetett számára/számukra az idei április elseje! Sikerült becsületes, másoknak segíteni szándékozó weblapszerkesztőknek borzasztóan kellemetlen órákat, napokat szerezni.

Nem is tudom ésszel felfogni, hogyan lehet épeszű embernek örömforrása az, ha másoknak kárt okoz. Mert túl azon, hogy az említett felirat megjelent honlapunk neve alatt, biztosan voltak sokan olyan segítségre szoruló látogatók, akik elrettentek ezen figyelmeztetéstől. És akkor még nem is gondoltam bele, hogy hány hasonló honlaptulajdonos ülhetett a gépe előtt az elmúlt néhány napban gondterhelt arccal, ezeknek az igazán "Okos" hekkereknek köszönhetően.

Nem kívánok mást az ilyen és hasonló gondolkodással bíró embertársaimnak, mint hogy ők is érezzék meg azt a kesernyés ízt a szájukban, amit a tehetetlen düh és az elkeseredés okoz...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimunka.blog.hu/api/trackback/id/tr381891493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása