ÁLLÁSpont

Az álláskereséssel, a munkaerőpiaci történésekkel kapcsolatos hírek, vélemények, bejegyzések otthona. Ha állást keres a Dunántúlon, kattintson a www.megyeimunka.hu oldalra.

Aktuális állásajánlataink


ONLINE ÜZLETÁG-IGAZGATÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/

VIP ÜGYFÉLMENEDZSER
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


KIEMELT KAPCSOLATTARTÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


REGIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


PROJEKTTECHNIKUS
/mérnök, műszaki, logisztika kategória/


SZÁMVITELI CSOPORTVEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


SZERVIZ (RENDSZER) MÉRNÖK
mérnök, műszaki, logisztika kategória/


KONTROLLER
/egyéb kategória/


TERÜLETI KÉPVISELŐ
/kereskedelem, értékesítés kategória/


KERESKEDELMI MUNKATÁRS
/kereskedelem, értékesítés kategória/

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.07.06. 13:14 MegyeiMunka

Politikai nyilatkozattal vagy anélkül?

A Magyar Közlöny múlthét pénteki számában jelent meg az a kormányhatározat, amely az államigazgatási szerveknek előírta, a kormánytól független állami szervezeteknek pedig javasolta azt, hogy helyezzék ki az úgynevezett nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot. – olvasható az origo.hu hírportálon.

 
Érdekes és számomra kicsit riasztó is az érvek és ellenérvek egymáselleni ütközése, amely mostanság zajlik politikai nyilatkozat ügyben. Úgy hittem mindeddig, hogy 1989-90-ben lezajlott a rendszerváltás – szerencsére békében, zavargások, harcok nélkül –, azonban most egyre inkább olyan érzésem van, mintha valaki vagy valakik visszaugrottak volna az időben. Elolvastam a vita tárgyát képező politikai nyilatkozatot ami hemzseg az olyan számomra megkérdőjelezhető kifejezésektől, mint „visszaszerezte az önrendelkezés jogát”, „dicsőséges”, „kiszolgáltatottság”, „testvériség”, „megalkuvás”, „népakarat”. Nagy szavak ezek, és nem vagyok biztos abban, hogy most valóban olyan időket élünk, amikor ilyenekre szükség van.
Természetesen én is, mint oly sokan ebben az országban azt akartam elérni a választásokon, hogy az addig (8 évig) működő kormány helyett egy új, ötletekkel, tetterővel bíró „csapat” vezesse az országot. Nem hiszem, hogy egy „kőbe vésett” nyilatkozatokra van szükség ahhoz, hogy elismerjük az új hatalmat, hanem okos, gyors, és legfőképpen átgondoltan helyes döntéseket várunk az vezetőktől…

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimunka.blog.hu/api/trackback/id/tr92133263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása