ÁLLÁSpont

Az álláskereséssel, a munkaerőpiaci történésekkel kapcsolatos hírek, vélemények, bejegyzések otthona. Ha állást keres a Dunántúlon, kattintson a www.megyeimunka.hu oldalra.

Aktuális állásajánlataink


ONLINE ÜZLETÁG-IGAZGATÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/

VIP ÜGYFÉLMENEDZSER
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


KIEMELT KAPCSOLATTARTÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


REGIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


PROJEKTTECHNIKUS
/mérnök, műszaki, logisztika kategória/


SZÁMVITELI CSOPORTVEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


SZERVIZ (RENDSZER) MÉRNÖK
mérnök, műszaki, logisztika kategória/


KONTROLLER
/egyéb kategória/


TERÜLETI KÉPVISELŐ
/kereskedelem, értékesítés kategória/


KERESKEDELMI MUNKATÁRS
/kereskedelem, értékesítés kategória/

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.05.28. 18:28 MegyeiMunka

"Nincs valódi munkaajánlat..."

A megyeimunka.hu álláskereső oldalnak is, mint minden hasonló tevékenységet folytató portálnak, működik hírlevélküldő szolgáltatása, amelyből az aktuális állásajánlatokon kívül a friss gazdasági, munkaügyi hírekről, valamint a dunántúli régió információiról tájékozódhatnak olvasóink. Mi a hírlevélről leiratkozáson kívük arra is lehetőséget biztosítunk, hogy véleményüket és javaslataikat is megoszthassák velünk azok, akik kéthetente olvassák online kiadványunkat. Egyre gyakrabban írják olvasóink a fent idézet mondatot, miszerint nincs valódi állásajánlat, vagy legalábbis nagyon kevés. Sajnos mi is érzékeljük ezt és éppen ezért nem tartom becsületes és bíztató dolognak az egyre terjedő otthoni munkavégzésre, internetes munkákra, MLM rendszerű tevékenységre felhívó ún. állásajánlatokat. Azt is sajnálatosnak tartom, hogy egyre több hirdetéssel foglalkozó oldal - valószínűsíthetően nézettségük növelése érdekében - ingyenesen biztosítják felületüket az ilyen típusú "munka-kínálatnak". Arra talán nem is gondolnak, hogy ezzel lehetőséget adnak mások kihasználására.

Talán túlzó és "érdes" az előbbi megfogalmazásom, azonban nem hiszek abban, hogy a magam alá beszervezett emberek majd nekem pénzt termelnek, miközben ők is egyre csak gazdagodnak... Arról nem is beszélve, ha ígéretekkel kisebb összegeket csalnak ki a gyanútlan rászorulóktól, mint ahogy erre már a TV2 Napló című műsorában is láthattunk példát (az erkölcsi bizonyítvány kiváltásáért beszedett összegekre gondolok).

Tapasztalatom szerint valódi állásajánlatokat leginkább olyan állásközvetítéssel foglalkozó oldalak biztosítanak, akik a munkáltatótól szolgáltatási díj ellenében helyezik ki a betöltendő állásról szóló hirdetményt. Gondoljon csak bele, látott már otthoni, internetes munkára, vagy MLM rendszerű tevékenységre szóló felhívást ilyen - álláshirdetők részére fizetős - oldalon? Szerintem nem...

Szólj hozzá!

Címkék: munka állás munkahely világa


A Dunántúl Álláskereső és Információs Portálja!

A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimunka.blog.hu/api/trackback/id/tr862038527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása