ÁLLÁSpont

Az álláskereséssel, a munkaerőpiaci történésekkel kapcsolatos hírek, vélemények, bejegyzések otthona. Ha állást keres a Dunántúlon, kattintson a www.megyeimunka.hu oldalra.

Aktuális állásajánlataink


ONLINE ÜZLETÁG-IGAZGATÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/

VIP ÜGYFÉLMENEDZSER
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


KIEMELT KAPCSOLATTARTÓ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


REGIONÁLIS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


PROJEKTTECHNIKUS
/mérnök, műszaki, logisztika kategória/


SZÁMVITELI CSOPORTVEZETŐ
/pénzintézet, bank, biztosítás kategória/


SZERVIZ (RENDSZER) MÉRNÖK
mérnök, műszaki, logisztika kategória/


KONTROLLER
/egyéb kategória/


TERÜLETI KÉPVISELŐ
/kereskedelem, értékesítés kategória/


KERESKEDELMI MUNKATÁRS
/kereskedelem, értékesítés kategória/

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2010.06.10. 09:06 MegyeiMunka

Árulkodó adatok 4. - egyéb információk az önéletrajzban

A cikk előző részeiben említést tettünk az önéletrajz személyes adatairól, az iskolai végzettségről és a tanulmányokról, valamint a szakmai tapasztalatokról. Mostani és egyben a befejező részben az egyéb információk lérjogosultságáról szeretnék héhány szót ejteni.
Sok állásközvetítő portál lehetőséget ad önéletrajzi adatbázisában egyéb fontosnak ítélt információk rögzítésére is. A megyeimunka.hu is ezen oldalak közé tartozik, hiszen véleményünk szerint nagyon fontos, hogy lehetőséget biztosítsunk az egyéni, kiemelkedőnek tartott tulajdonságok megemlítésére. Természetesen nemcsak erre van lehetőség ebben a rovatban, hiszen itt említhetjük meg az egyéb végzettséget adó tanfolyamok, kurzusok elvégzését is, pl: OKJ-s tanfolyamok, ECDL végzettség és más számunkra nem elhanyagolható képzéseket isEzen túlmenően e kategórián belül nyílik lehetőségünk, hogy beszéljünk kicsit személyiségünkről, illetve annak fontosnak ítélt részeiről. Ilyen például a kommunikációkészség, empátiakészség, sikerorientáltság, kitartás, lojalitás, aprólékosság, szorgalom, stb. Tapasztalataink szerint sokan egyáltalán nem tartják szükségesnek kitölteni ezt a rovatot, azonban gyakorló HR-sként ennek ellenkezőjéről számolhatok be. Igenis sok cég, munkaközvetítő olvassa érdeklődéssel ezeket a sorokat és bizony sok esetben hatással bírtak ezek a bejegyzések a munkakör betöltőjének kiválasztásában.Természetesen nem szabad a valóságtól elrugaszkodó véleményeket, tulajdonságokat megfogalmaznunk, hiszen ezek balul üthetnek ki. Azonban az őszintén megfogalmazott személyiségjegyek minden bizonnyal előnyünkre szolgálnak majd.

A következő - ráadás - írásban olvashatnak majd az Iwiw, Facebook, Twitter és társaikon elhelyezett árulkodó adatokról...

 

Szólj hozzá!

Címkék: önéletrajz tapasztalat szakmai munkahely beosztás iskolai végzettség


A Dunántúl Álláskereső és Információs Portálja!

A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimunka.blog.hu/api/trackback/id/tr872070863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása